ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΛΗΡΩΜΗ

ΤΡΟΠΟΣ/ΧΡΟΝΟΣ/ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κάθε παραγγελία ετοιμάζεται και αποστέλλεται σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών.

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με τις εξής εταιρίες:  

ACS courier: για αποστολές εντός Ελλάδος και                                                                               

 EMS courier: για αποστολές στο εξωτερικό. 

Στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών ή περιοχών στις οποίες η χρέωση είναι μεγαλύτερη από αυτή που εκτιμάται η αποστολή θα γίνεται ταχυδρομικώς με συστημένο δέμα.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 5 € για την Ελλάδα και 15 € για τις χώρες του εξωτερικού.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρία και από τον τόπο αποστολής και κυμαίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες για παράδοση εντός Ελλάδος και από 7 έως 10 για χώρες του εξωτερικού. 

Η ARTEON δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας λόγω κωλύματος της μεταφορικής εταιρίας καθώς και για απώλειες και καταστροφές κατά τη μεταφορά.

Μόλις σταλεί η παραγγελία θα λάβετε ενημερωτικό email.

ΠΛΗΡΩΜΗ 

Η πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια με χρήση πιστωτικής κάρτας VISA και MASTERCARD με ισόποσες άτοκες δόσεις μέσω Pay Pal, ή με αντικαταβολή τοις μετρητοίς για παραγγελίες από την Ελλάδα.

Το κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει γίνει δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, η χρέωση σας δύναται να ακυρωθεί κατόπιν αιτήματος σας στην Τράπεζα που έχει εκδώσει την εν λόγω κάρτα, η οποία οφείλει να διερευνήσει την καταγγελία σας. Για το λόγο αυτό, έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι συνέβη το γεγονός αυτό να προβείτε σε ενημέρωση της αρμόδιας τράπεζας ώστε να ακυρωθεί η πιστωτική σας κάρτα και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.